gastblogger worden

Oh, echt, jullie hebben geen idee hoe goed het ons doet dat Schatgravers op zoveel plekken en op zoveel manieren gespeeld wordt. Wij waren al behoorlijk euforisch, maar jullie enthousiasme slaat alles. Dat bracht ons op een knettergoed idee: gastbloggers!

Al gastbloggend kan jij anderen te inspireren met jouw verhaal, spelsuggestie en/of foto. Schrijf je graag? Vang je graag momenten met potlood of stift? Of kijk je de hele dag zoekend rond naar fotomomentjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met een aantal vaste gastbloggers mag jij op onze website schrijven/fotograferen/tekenen over jouw fijne spelmomentje, spelsuggesties, mooie spelvormen of succesverhalen. Zo help jij anderen om zoveel mogelijk plezier te hebben van Schatgravers.

Dit ben jij: Een enthousiaste Schatgravende ouder, coach, kind of jongere.

Dit wil jij: Op regelmatige basis een unieke, special-voor-Schatgravers-gemaakte tekst, tekening, foto maken.

Dit krijg jij:

  • Een online platform om jouw talent te showen
  • Link- en naamsvermelding als vaste gastblogger
  • Link- en naamsvermelding onder al je blogs
  • Een link van al je blogs naar onze facebook-pagina en bij tekeningen of foto’s ook naar ons instagram-account.
Lijkt het je wat? Stuur dan een  enthousiast motivatie-mailtje naar info@schatgravers.com o.v.v. gastblogger gezocht. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Footer-600