Welke workshops met Schatgravers

schatgravers workshop

**Nieuw: Schatgravers en Kompasvinder met volwassenen. **

De beide spellen als combinatie of apart, in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting. Individueel en in groepen. Met beide spellen, de spellen apart of juist facetten van de spellen. Wat bij welke hulpvraag?

Op 6 april 2018 (laatste plek!) of 17 mei kun je van 10 tot 2 aanschuiven bij Café Helene in Bergen op Zoom. En de koffie (de lekkerste!), thee, taart (want dit is een feestje) en een biologische, vegetarusche lunch zijn allemaal inclusief.

Kosten €120,00 exc btw, inc materialen (in ieder geval de schatkaartposter, kaarten, lijsten met tips, Schatten Oorkonde, Kompasverslag en infographic. En misschien nog meer..!

Je inschrijving is compleet na aankoop en betaling. Wij sturen je een factuur, zodat je dit op kunt voeren als zakelijke kosten. Is de workshop vol en heb je interesse? Laat het even weten aan matty@glundercompany  o.v.v. wachtlijst Schatgravers en Kompasvinder met volwassenen.

 

**Nieuw: Schatgravers met groepen **

Schatgravers met een hele groep. Kan dat? Zeker! Kan in de klas, bij een feestje, maar ook bij trainingen. Grote mensen, kleine kinderen. Alles! Eventjes kort als energizer, of juist lang in een workshop en oplossingsgericht. Met of zonder creatieve verwerkingen. Kan allemaal.

Onze Matty is speelt het zelf heel vaak met groepen, heeft zoveel verschillende manieren ontwikkeld en staat te popelen om deze met je delen. Ze laat je vooral beleven, lekker veel doen, ideeën uitwisselen en zorgt ervoor dat je vol concrete werkvormen, mooie plannen en met een grote glimlach weer naar buiten stapt.

Op 20 april 2018 of 31 mei kun je van 10 tot 2 aanschuiven bij onze workshop in de Blokstallen in Bergen op Zoom. En de koffie, thee, lekkers (want dit is een feestje) en een biologische, vegetarische lunch zijn allemaal inclusief.

Kosten €120,00 exc btw, inc materialen (in ieder geval de schatkaartposter, kaarten, lijsten met tips, Schatten Oorkonde en infographic. En misschien nog meer..!

We werken met 8 tot 12 deelnemers, zodat je ook meteen ervaart dat en hoe het werkt.  Je inschrijving is compleet na aankoop en betaling. Wij sturen je een factuur, zodat je dit op kunt voeren als zakelijke kosten. Is de workshop vol en heb je interesse? Laat het even weten aan matty@glundercompany  o.v.v. wachtlijst Schatgravers met groepen.

Schatgravers in de Praktijk

Schatgravers inzetten in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting en als ‘huiswerk’. Individueel en in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag?


We hebben 18 licentietrainers die klaarstaan om jou alles te vertellen wat je weten wilt. Hier kun je vinden wat we wanneer gaan doen. Je kunt ook zelf even contact op nemen met de licentietrainer bij jou in de buurt.