Welke workshops met Schatgravers+agenda

schatgravers workshop

Zoveel te beleven met onze spellen! We raken nooit uitverteld. In onze workshops laten we je vooral beleven, uitwisselen en geven we je zoveel mogelijk tips-op-maat.  Maar in ieder geval concreet en praktisch, zodat jij er voor jouw dagelijks leven of werk lekker veel uit kunt halen en meteen mee aan de slag kunt.

 

 

 

27 feb 2019 Schatgravers met de klas

13 maart 2019 Schatgravers in individuele kinderbegeleiding

22 maart werken met KompasVinder in Belgie

5 april 2019 werken met KompasVinder in Bergen op Zoom

11 april 2019 Schateiland Expeditie (6 weekse online training)

11 en 12 april 2019 Schatgravers Trainers Tweedaagse in Belgie (VOL)

14 en 15 mei 2019 Schatgravers Trainers Tweedaagse in Leeuwarden (VOL)

25 en 26 sept 2019 Schatgravers Trainers Tweedaagse in Belgie

Onze eigen workshops worden meestal door Matty in Bergen op Zoom gegeven (indien anders aangegeven) En de koffie (de lekkerste!), thee, taart (want dit is een feestje) en een lunch zijn allemaal inclusief.

Wil je een workshop van ons op een andere plek in het land, raadpleeg dan één van de 18 de Schatgravers licentie trainers. Zij geven de workshop Schatgravers in de Praktijk.

Wij komen  op aanvraag ook op locatie. De voorwaarden zijn dat je zelf voor een sfeervolle locatie met verzorgde koffie/thee en lunchmogelijkheid zorgt en in ieder geval voor de helft van het aantal deelnemers. De groepen op locatie zijn iets groter dan onze eigen workshops.

Wil je graag een lezing van ons of heb je andere, specifieke wensen m.b.t. een studiemiddag,  workshop of training, met een bepaald facet of juist een combi van onze spellen mail dan Matty dan op matty@mattyengreetje.nl en je krijgt een zo helder mogelijk antwoord.