Welke workshops met Schatgravers+agenda

schatgravers workshop

Zoveel te beleven met onze spellen! We raken nooit uitverteld. In onze workshops laten we je vooral beleven, uitwisselen en geven we je zoveel mogelijk tips-op-maat.  Maar in ieder geval concreet en praktisch, zodat jij er voor jouw dagelijks leven of werk lekker veel uit kunt halen en meteen mee aan de slag kunt.

 

4 september 2018 Schatgravers in 1 op 1  kinderbegeleiding  (dagworkshop)

12 september 2018 werken met Kompasvinder (dagworkshop)

19 september 2018 Schatgravers met kleuters  (woensdagmiddagworkshop)

26 september Schateiland Expeditie Training (online cursus)

27 en 28 september Schatgravers Licentie Trainings tweedaagse in Well (Limburg)

2 oktober 2018 werken met Kompasvinder (dagworkshop)

10 oktober 2018 Schatgravers in 1 op 1  kinderbegeleiding  (dagworkshop)

22 oktober 2018 Schatgravers met groepen (dagworkshop)

Onze eigen workshops worden meestal door Matty in Bergen op Zoom gegeven (indien anders aangegeven) En de koffie (de lekkerste!), thee, taart (want dit is een feestje) en een lunch zijn allemaal inclusief.

Wil je een workshop van ons op een andere plek in het land, raadpleeg dan één van de 18 de Schatgravers licentie trainers. Zij geven de workshop Schatgravers in de Praktijk.

Wij komen  op aanvraag ook op locatie. De voorwaarden zijn dat je zelf voor een sfeervolle locatie met verzorgde koffie/thee en lunchmogelijkheid zorgt en in ieder geval voor de helft van het aantal deelnemers. De groepen op locatie zijn iets groter dan onze eigen workshops.

Wil je graag een lezing van ons of heb je andere, specifieke wensen m.b.t. een studiemiddag,  workshop of training, met een bepaald facet of juist een combi van onze spellen mail ons dan op info@mattyengreetje.nl en we geven je zo helder mogelijk antwoord.