Trainingen met onze spellen+agenda

Zoveel te beleven met onze spellen! We raken nooit uitverteld. In onze workshops laten we je vooral beleven, uitwisselen en geven we je zoveel mogelijk tips-op-maat.  Maar in ieder geval concreet en praktisch, zodat jij er voor jouw dagelijks leven of werk lekker veel uit kunt halen en meteen mee aan de slag kunt.

24 maart 11.00 uur gratis online inloop-Q&A schatgravers bij thuisonderwijs via zoom

25 maart 14.00 uur gratis online inloop-Q&A KompasVinder in je uppie via zoom

25 maart spoedcursus Schateiland Expeditie in anderhalve week

I.v.m. Coronatijd hebben wij een spoedcursus Schateiland Expeditie ingelast. Hierbij krijg je precies hetzelfde als de gewone cursus, alleen in 7 dagelijkse mails ipv 7 wekelijkse mails. 

14 en 15 mei Schatgravers Trainings Tweedaagse in Driebergen

4 (do) en 9 juni (di)  Schatgravers Trainings Tweedaagse in Breda

De koffie, thee, lekkers en een lunch zijn allemaal inclusief.

Wil je een workshop van ons op een andere plek in het land, raadpleeg dan één van de onze Schatgravers licentie trainers. Zij geven vanuit eigen expertise en met onze licentie de workshop Schatgravers in de Praktijk.

Wij komen  op aanvraag ook op locatie. Wil je graag een lezing van ons of heb je andere, specifieke wensen m.b.t. een studiemiddag,  teamscholing, gastles, workshop of training, met een bepaald facet of juist een combi van onze spellen mail dan Matty dan op matty@mattyengreetje.nl en je krijgt een zo helder mogelijk antwoord.