downloads

schatgraversgidsJaaah, de derde druk is binnen! Met als enige geweldige grote en supertoevoegende aanvulling onze Schatgraversgids. Meer spelsuggesties en meer verankeringstips in een prachtig mooi boekje. Hoe gaaf is dat? En ook nog eens gewoon te downloaden. Ook best gaaf, toch?

infographic‘Schatgravers. wat is dat dan?” Oeh… Zoveel, dat valt niet in 1 zin te vangen… Daarom maakten we deze infographic voor jullie (en onszelf!). Gratis te downloaden voor jou, voor de juf van je kind, voor die bevriende kindercoach of dat leuke winkeltje dat ook echt even moet weten wat voor tofs er nog te vinden is!

13 specifieke situaties waarin schatgravers van betekenis kan zijn.  Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Of zoals Laura van 10 zei; “Wat is er eigenlijk superveel om blij van te worden!” Maar het brengt ook prachtige inzichten in ingewikkeldere situaties.  Wil je weten of het in jouw situatie ook nieuwe inzichten geeft? Download dan hier ons situatie-overzicht!

opgegraven schatten formulier download schatgravers

foto gemaakt door Irma Boekhorst van www.irmind.nl

We hebben weer iets moooooois! Een heuse schatten OORKONDE  vind je hier. Om uit te printen, waar je alle opgegraven schatten op kunt zetten.  Als verankering, zodat je ze voor altijd kunt blijven onthouden. Geheel in stijl natuurlijk.

Veel plezier ermee!

 

Footer-600-2

A-Workshops-knop