onze eerste blogger: Marleen Loeff

Marlees Loeff-gastbloggers SchatgraversHoe kan ik mij het beste voorstellen?Ik kan zeggen dat ik Marleen heet, drie prachtige kinderen heb, getrouwd ben met mijn liefste en juf ben op de Prinses Beatrixschool in Heemstede, maar ken je me dan?Nee, als je me zou kennen zou je weten dat ik zoveel mogelijk vanuit liefde leef! Liefde begint bij jezelf ! Als je van jezelf houdt, kun je veel intenser liefde geven en ontvangen.. Zeg jij weleens ‘ik hou van jou’ in de spiegel?

Liefde is de rode draad in mijn leven. Liefde voor mijn gezin en liefde voor de kinderen in mijn klas! Het is het gouden randje van mijn juf-zijn..

Bij iedere succeservaring in mijn klas dacht ik steeds ‘Kon ik dit maar met een groter publiek delen!’

En toen kwam opeens de vraag of ik hier de eerste gastblogger wilde worden…. Yes! Eindelijk zou ik nu mijn ideeën en ervaringen met jullie kunnen gaan delen! Ik hoefde er geen seconde over na te denken…

Ik wil het met jullie hebben over kindermassage, kinderyoga, complimentendag, schatgraven, mooie gesprekken over schepjes, kortom alles wat mijn hartje sneller doet kloppen en waarbij ik ook echt resultaten zie! Alles doe ik vanuit mn hart. Ik heb geen speciale opleiding hiervoor gedaan, ik doe het puur op mijn gevoel en het werkt..

Het lijkt me waanzinnig als we ideeën kunnen uitwisselen en we op die manier zoveel mogelijk kleine hartje kunnen raken en verwarmen !

Tot snel

Lieve groet,

Marleen

Footer-600