Workshops – Schatgravers-trainer licentie

workshop1

Het staat iedereen vrij om workshops met Schatgraverss aan ouders en kinderen te geven. Workshops aan kindprofessionals laten we expliciet over aan onze licentietrainers, zodat we zeker weten dat ons zorgvuldig ontwikkelde spel zo stevig en mooi mogelijk de wereld in komt.

Zelf Schatgravers-workshops geven aan kindprofessionals zoals kindercoaches- of therapeuten, kinderpsychologen, pedagogen, gezinswerkers, leerkrachten en medewerkers van zorginstellingen als CJG bijvoorbeeld?
Wil je ’t op jouw eigen manier of juist precies zoals wij het doen? Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En hoe zorg je ervoor dat iedereen geboeid blijft en alle informatie die hij nodig heeft in zich op kan nemen? Welke spelsuggesties kan ik allemaal geven? En kan ik er dan ook nog een klein feestje van maken? ZEKER!

Om eerlijk te zijn lukte het ons niet om aan alle workshop-aanvragen voor kindprofessionals te voldoen. Te ver. Of te weinig tijd. Maar wij worden er wel heel blij van als onze Schatgravers en -gravinnen workshops willen geven aan kindprofessionals. Daarom is er nu de schatgravers-trainer licentie. Zodat jij straks zelf, op jouw manier en vol vertrouwen, workshops voor kindprofessionals kunt opzetten rondom Schatgravers.

Wij zorgen voor een mega-inspiratie zodat jij straks met activerende en rakende werkvormen jouw deelnemers vol kunt stoppen met kennis en spelsuggesties. We zoeken samen naar jouw specialiteit binnen Schatgravers. Zodat je je kunt onderscheiden  als je dat wilt. Je mag daarna al onze hand-outs gebruiken zoveel je maar wilt, we zetten een hoop workshop-werkvormen voor je op een rij en je krijgt het schatgravers-trainers- logo dat alleen voor licentie-houders te gebruiken is.

Op dag 1 van de licentie-training ontdek je

* hoe je Schatgravers inzet in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting en als ‘huiswerk’.
* hoe je Schatgravers inzet Individueel en in groepjes.
* hoe je Schatgravers inzet met het hele spel,
* hoe je Schatgravers inzet met facetten van het spel.
* hoe je Schatgravers inzet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan?

Op dag 2 van de licentie-training

* vinden we samen jouw invalshoek en eigenheid
* geven wij je werkvormen mee, zodat ook jouw workshop een feestje wordt
* krijg je een trainerslogo en onze hand-outs als downloads

Deze tweedaagse kost €425 exc. btw (514,25 inc btw) inc alle hand-outs en logo.

Weten wanneer en waar? Of inschrijven? Dat kan hier.