spelsuggesties

Wensen-en-dromen

  • Als de deelnemers elkaar nog niet kennen kun je afspreken dat je alleen jezelf schatten  geeft.
  • Samen afspreken hoeveel schatten je gaat verzamelen. Het kunnen er 5 zijn (zoals in de spelregels) maar ook minder of meer.
  • Daginspiratie: schatkaart of karweikaart trekken of kiezen om je te laten inspireren voor die dag
  • Schatkaart of karweikaart op een speciaal plekje zetten als reminder of inspiratie
  • Iemand een schatkaart geven om diegene een compliment aan te reiken

11889499_1703638719848029_605704920238757667_nTijdens het spelen kom je weleens zo’n schat tegen die je zelf (nog) niet echt hebt maar best zou willen ontwikkelen. Zo’n schat zou je een speciaal plekje kunnen geven en neer kunnen leggen bij een mooie steen, kaarsje, bloem of bijzondere tak. Aan het eind van het spelen kun je dan met elkaar kijken hoe je deze schat zou kunnen opgraven in jezelf. En of je daar één of meerdere van je verzamelde schatten bij in kunt zetten.

 

Spelsuggesties met de karweikaarten

Van tevoren een bepaalde categorie karweikaarten selecteren die je graag met je coachee zou willen uitdiepen

Zes stapeltjes maken van de categorieën. En de spelers zelf laten kiezen welke categorie ze willen spelen. Leuk om te zien waar de spelers zelf voor kiezen.

Met een grote houten dobbelsteen spelen en daar de symbooltjes/ kleuren van de categorieën op tekenen. Je pakt een kaart van de categorie die je gooit.

We zullen deze pagina regelmatig aanvullen met nieuwe, verfrissende spelsuggesties. Hou deze pagina, onze facebookpagina of ons instagram-account in de gaten om geïnspireerd te blijven.

Footer-600-2

A-Workshops-knop