workshops

workshop1

Sinds het najaar van 2016 geven we workshops! Zie hier de reacties van de workshop voor kindercoaches en hier de reacties van de workshop voor leerkrachten. Gaaf dus! Onderwijs- en zorginstellingen, kindercoach-opleidingen of grotere groepen kindercoaches of therapeuten kunnen een workshop-op-locatie  aanvragen. Mail dan je aanvraag naar info@schatgravers.com o.v.v. workshop op locatie. Je kunt ook kijken of er een Schatgravers Trainer bij jou in de buurt zit en met de desbetreffende persoon contact opnemen.

Schatgravers in de Praktijk

schatgravers workshop

Schatgravers inzetten in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting en als ‘huiswerk’. Individueel en in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag?

We plannen regelmatig workshops in Bergen op Zoom. De workshop is van 10 tot 2, de koffie (de lekkerste!), thee, taart (want dit is een feestje) en een biologische, veganistische lunch zijn allemaal inclusief. Kosten €120,00 exc btw, inc materialen (in ieder geval de schatkaartposter, kaarten, lijst met tips, opgegraven schatten formulier en infographic. En misschien nog meer..!). Kijk hier voor eerstvolgende workshop op 15 maart of mail even naar Matty@glundercompany.nl als je op de wachtlijst wilt voor de volgende workshop.

 

Schatgravers Trainer

Het staat iedere professional vrij om workshops voor ouders of kinderen te geven. Workshops voor professionals worden alleen gegeven door Schatgravers Trainers, zodat ons gedachtengoed op de door-ons-bedoelde manier de wereld in gaat. Je kunt Schatgravers Trainer worden door een licentie-training bij ons te volgen. Na het volgen van deze training ontvang je een licentie om zelf workshops te geven aan professionals als: kindercoaches- of therapeuten, kinderpsychologen, pedagogen, gezinswerkers, leerkrachten en medewerkers van zorginstellingen als CJG bijvoorbeeld.

Footer-600-2
A-Downloads-knopA-Extra-productenA-Spelsuggesties-knopA-Verankeringstips-knop