in je eigen flow met onze gastblogger Carla

Carla de Vos, gastblogger SchatgraversWat is het mooi als kinderen hun eigen flow ervaren,

als ze zich bewust zijn van hun innerlijke kracht.

Even geen overvolle agenda,

even niet
voldoen aan allerlei eisen en testen.

Jezelf mogen zijn.

Gewoon even onthaasten.

Ik wil kinderen hun flow laten voelen,

ze laten vertrouwen op hun eigen kracht.

Daarom geef ik kinderyoga.

Ik ben Carla de Vos, woonachtig in Bergen op Zoom met mijn samengesteld gezin en ons heerlijk eigenwijs hondje Luna.

Al heel vroeg wist ik, dat ik mama en juf wilde worden en nog steeds kan ik intens genieten van de openheid en de puurheid van kinderen. In mijn 25 jaar als leerkracht basisonderwijs heb ik het onderwijs en de wereld om ons heen zien veranderen. Dit zijn niet altijd ontwikkelingen waar je blij van wordt.

Als juf, mama en als mens, vind ik dat  het onderwijs maar om 1 ding moet gaan: leren hoe je met je kwaliteiten gelukkig kunt worden, om zo, anderen in je geluk te kunnen laten delen. Het begint dus bij jezelf, je eigen kracht en je eigen flow bewust ervaren. The big question: hoe doe je dat?

De laatste jaren geef ik les aan hoogbegaafde kinderen. Zij  hebben mij vooral geïnspireerd in de zoektocht om kinderen ‘uit hun hoofd, in hun lijf’ te krijgen. Dit leidde tot verschillende prachtige opleidingen gericht op kinderyoga, mindfulness en coaching. Ik ben trots op mijn bedrijf Flow4go. Hier geef ik als yogadocente verschillende cursussen en workshops, zoals Kanjeryoga, Tieneryoga en Ouder&kind yoga.Ook begeleid ik in individuele yoga/coaching sessies kinderen die even niet in hun ‘flow’ zitten. Tot slot ben ik werkzaam in Vlaanderen als trainer bij Relax in de Klas. Hier begeleid ik schoolteam bij het invoeren van de methode Relax in de klas, een mix van kinderyoga, mindfulness en ademoefeningen.

Geregeld zet ik het mooie spel Schatgravers in, wat altijd zorgt voor een spannend avontuur en mooie gesprekken.

Anne Frank zei ooit: “Denk aan al het mooie wat er in jezelf en om je heen groeit en wees gelukkig.”

Laten we de wereld een beetje mooier te maken. Namasté

Wees welkom op mijn website: www.flow4go.nl of Facebook en Pinterest

Footer-600