Tadaaaa, hier is Chantal!

chantal harwig gastblogger SchatgraversIk ben Chantal, geboren in 1977 te Haarlem en nu woonachtig in Twente, samen met mijn man, dochter (2001), zoon (2006) en onze shetlandpony’s.

Ik hou van roze, van lezen en van de zee. Van wandelen,  knuffelen en van de zonsondergang. Ik hou van tulpen, tekenen, van Oostenrijk en van foto’s maken.

Ik heb bijna 17 jaar in het onderwijs gewerkt als groepsleerkracht, maar het huidige onderwijssysteem en ik waren geen vrienden meer. Gelukkig kon ik na een aantal fijne gesprekken met mijn toenmalige werkgever, afstand nemen van het onderwijs. Het was voor ons beiden beter, denk ik.

Er volgde een periode van leren, ontwikkelen, ontdekken… van groei.
Wat heb ik vaak gedacht dat ik mijzelf kwijt raakte, dat ik niet meer wist wie ik was, maar ik kwam juist steeds dichter bij mijzelf te staan. Een Chantal die er altijd al was, maar die ik niet (meer) zag, ik vraag me zelfs af of ik haar al ooit had mogen leren kennen.

Inmiddels leef ik mijn “Eigenwens”. Ik kan mijzelf zijn en wat voelt dat goed!
Ik ben gecertificeerd en geregistreerd kindercoach en heb een prachtige praktijkruimte aan huis. Daar geef ik individuele coaching, weerbaarheidstraining in kleine groepjes en creatieve middagen. Momenteel leer ik om trainer te kunnen worden, zodat ik straks zelf trainingen/workshops kan gaan geven aan volwassenen. Binnenkort geef ik mijn eerste lezing, tijdens een ouderavond op een basisschool.

Na jarenlang te hebben gezwegen durf ik eindelijk van mijzelf te laten horen. Hoe bijzonder was het dan ook dat ik benaderd werd door Matty en Greetje of ik gastblogger wilde worden. Best een beetje spannend, best een beetje onwenning, maar leuk… Ja! Leuk!

Hier ben ik dan… in mijn voorstelblog.
Ik ben Chantal! En ik wens ieder kind een blij hartje. Wat is jouw ‘eigenwens’?

Chantal is met haar praktijk te vinden op instagram en op Facebook. Neem snel een kijkje!

Footer-600