Een nieuwe koers met je schoolteam, chocoladerivieren en apenkooi-eiland.

Wat ben ik toch een geluksvogel!
image00001Zit ik midden in een schatgravers expeditie, mag ik al meegenieten van de volgende.
Blijft bijzonder dat dit spel in heel uitlopende situaties inzetbaar is!
Zo is een team van een basisschool, fanatiek aan de slag met een update van hun schoolplan met behulp van “schatgravers en schatgravers expeditie”. Best pittig, maar zeker ook verhelderend en verbindend. Mooi om niet alleen een zakelijke vibe te ervaren, maar beslist ook de verbindingen onderling te zien groeien. Juist dat maakt krachtig en maakt het mogelijk om nieuwe avonturen aan te gaan. Het mooie van op expeditie gaan, is dat alles mogelijk is en uiteindelijk de “waardevolste schatten” boven komen drijven en een nieuwe koers kan worden uitgezet. Gooi die trossen maar los!

image00027Op een heel ander niveau, maar evengoed supertof, mocht ik met een groepje kinderen mee op  expeditie. Ieder in hun eigen beleving. Verrassende kwaliteiten werden ontdekt en elkaar ook zo oprecht gegund. We hebben in één middag de meest geweldige avonturen beleefd. Chocolade rivieren overgestoken, krokodillen geaaid, een ponytocht door de bergen gemaakt, heerlijk gegeten in een pannenkoeken hut en nog een uitstapje gemaakt naar apenkooi eiland. Zomaar een paar belevenissen die je tegen kunt komen tijdens een workshop “schatgravers expeditie”. Na dit doldwaze avontuur, kan de conclusie worden getrokken dat de kwaliteiten van de deelnemers extra zijn belicht en hun doelen in kaart zijn gebracht. Dit moois hebben we op een briefje geschreven en in flessenpost verpakt. In een zelf beschilderde schatkist gestopt en samen met een heus kompas en een persoonlijke “geluksteen”, een  aandenken gecreëerd  om je eigen koers te bepalen en te koesteren waar je voor staat.image00031

Mijn wens: dat alle gemaakte plannen en mooie toekomstdromen werkelijkheid mogen worden!

Nieuwsgierig geworden? Zou je ook wel eens een worp willen doen? Hou je dan vooral niet in en ontdek wat Schatgravers voor jou, je kind, je gezin, je familie, je team bij een sportclub of je team op je werk, voor je kan betekenen. En deel het succes van de groep waaraan ik deze workshop mocht geven.thumbnail_IMG_0990

Nu wil je natuurlijk ook iets meer weten over mijzelf 😊

Mijn naam is Mandy Braet, moeder van een inmiddels volwassen zoon en dochter. Ik woon samen met mijn man en coach hond Rebel in Harlingen, mooie stad aan het wad. En ik geniet met volle teugen van mijn praktijk Durven & Zo coaching, Ik ondersteun jongeren en ouders die even wat hulp kunnen gebruiken bij leren, opvoeden, een vervelende situatie of gewoon steviger in hun schoenen willen staan.

Ik ben fan van Schatgravers omdat het breed inzetbaar is en waardevolle momenten tot stand brengt zowel bij de 1 op 1 coaching als in groepen. Om het spel nog breder uit te dragen, is het idee ontstaan om workshops te gaan geven, op scholen, in teams maar ook quality time workshops voor ouders en hun kinderen/pubers. Het is iedere keer opnieuw een feestje om mooie en bijzondere ervaringen te mogen mee beleven.