wie zijn wij-greetje

42501459_893696764160678_6073059610237861888_nIk ben Greetje Welten (1980): coach, counselor, spellenauteur en schrijfster in spé. In november 2007 heb ik mijn praktijk voor kinder-, jongeren- en oudercoaching ‘Het Zonnewiel’ opgericht. Hiermee was ik één van de eerste kindercoaches van Nederland. De vakjury van de KVK bekroonde mijn praktijk in 2009 als best startende onderneming van Zuid-West Nederland. Ik zie altijd en bij iedereen mogelijkheden tot groei en help grote en kleine mensen graag door middel van coaching en counseling een fijner en authentieker leven te leiden.

In 2010 heb ik Matty ontmoet. We hadden direct een klik. Ik herken bij haar dezelfde drang tot creëren en innoveren. We stroomden beiden over van ideeën en enthousiasme. Ik zal nooit vergeten dat we met elkaar afspraken een goed spel te maken. Dit was tijdens onze tweede ontmoeting (met ijskoffie:). Schatgravers®, ons eerste spel, kwam daar uit voort. Vastberaden was ik om samen iets moois in de wereld te zetten waar we veel mensen mee konden bereiken.

Iets uitdragen waarmee je anderen kunt raken en inspireren, dat is waar mijn hart sneller van klopt. Zoals ook mijn volgende idee, het schrijven van een (kinder)boek. De inhoud staat al (deels klaar), in mijn hoofd genoteerd. Nu nog op papier. Als je me ergens zit zitten in een knus en gezellig koffietentje in Breda met een notitieblokje, driftig schrijvend en schetsend. Dan weet je het, er zit weer iets aan te komen. De kans dat je me spontaan treft is wellicht klein dus je kunt je ook even inschrijven voor mijn Zonnewiel nieuwsbrief’, die ik elk seizoen één verstuur. Of connect met me via Facebook of Linkedin. Zo blijf je zeker op de hoogte!